Üdvözlet
Nisekoi: - 4.rész

Ismét, megkésve, de hírt adunk a már megjelent Nisekoi: negyedik részéről. Már jó ideje kint, van a SaiyanRivals oldaláról is leszedhető már egy ideje egy afajta v0*(magyarázat lent), amely nemsokára le lesz cserélve egy v1-re.
*: Ismételten új ending van, ezért ugye új karaoke is kell, ami viszont eddig még nem készült el. Amint kész, cserélve lesz a letöltés.
És mint mindig, mindent ugyanott találtok, mint máskor. Ennél a sorozatnál feliratként egy formázatlan .SRT-t, és videóként egy magyar SoftSubos .MKV-t találtok.
Kekkai Sensen 4.rész

És, ezzel megjelent a Kekkai Sensen 4. része, amely, eléggé megkésett, de itt van. Késő van, túl sokat nem is mondhatok róla. A feliratokat és a videókat megtaláljátok, a letöltésekben, indavideo-n pedig itt érhetitek el: http://indavideo.hu/video/Kekkai_Sensen_-_4resz
Hello!! Kiniro Mosaic 4. rész
Elérhető a Hello!! Kiniro Mosaic 4. részének felirata letöltésre, és hamarosan videó formában is az indavideo oldalunkon. Jó szórakozást hozzá! :3
Kekkai Sensen & Nisekoi: 3.rész

Megjelent a Kekkai Sensen 3. része, csakúgy, ahogy a Nisekoi: 3. része is! :D
A SoftSubos videókat megtaláljátok a letöltéseikben, a Kekkai-nál a formázott .ASS-t, a Nisekoi:-nál pedig a formázatlan .SRT-t is, ugyanott mint mindig.

Pár szó:
A Kekkai Sensen most kicsit késett, mivel kevesebb időm volt, nem ecsetelném miért, de persze kicsit több munka is volt ezzel a résszel.
A Nisekoi-ról én nyilatkozni nem tudok sajna, de kész, és ez a lényeg. :)
Hello!! Kiniro Mosaic 3. rész
Megjelent a Hello! Kiniro Mosaic (2. évad) 3. része videó, illetve letöltési formában. Jó szórakozást hozzá! :3
Mikagura, TG Manga, Nisekoi 1.v2, 2. rész

..................
Egy hármas csomag hírét hozom most, bár ezek közül a Nisekoi: 2.része, és az 1.rész javított verziója, mely már tartalmaz karaokékt már tegnap óta letölthető.
Mától letölthető és online olvasható a Tokyo Ghoul Mangájának 35. fejezete, mely az Anime Sekai Team-el közösen készült, illetve a Mikagura Gakuen Kamikyouk első része, szintén az Anime Sekai Team-el közösen!
Mindent megtaláltok a letöltésekben. Jó szórakozást hozzájuk!
Oreca Battle 3-4

Letölthető az Oreca Battle 3. és 4. része is, és nemsokára indavideo-n is fent lesz!
Jó szórakozást hozzá!
Nisekoi: és Oreca Battle - START!


A Nisekoi: SaiyanRivals-al közösen készített felirata már napokkal ezelőtt felkerült indára, de tőlünk letölteni csak ma reggel óta lehet.
A letöltésekben megtaláljátok az .SRT feliratot és a már magyar feliratot tartalmazó .MKV videót! Jó szórakozást hozzá!

Ám ez a hír nem csak a Nisekoi:-ról szól, hanem egy már lefutott, de általunk fordításra kerülő animéről, az Oreca Battle-ről!
Kérésre készítjük, mivel a kérő már más csapatoknál is próbálkozott, és egy nem is túl rossz animéről van szó, így elkészítjük.
A fordítását Arma végzi, a lektort, a formázást és a karaokét pedig Zahuczky.
Már azt is megtaláljátok a letöltésekben, ehhez is jó szórakozást! :D
Kekkai Sensen - 2.rész

Megjelent a Kekkai Sensen című anime második része is tőlünk, bár kicsit megkésve, és ezért elnézéseteket is kérjük. Mint mindig, a letöltésekből letölthetitek a formázott .ASS feliratot és a magyar feliratot tartalmazó videónkat.
Indavideo-n is megtekinthetitek méghozzá az alábbi linken:
http://indavideo.hu/video/Kekkai_Sensen_-_2resz
Ismét egy kis fröccs:
A mostani rész is nagyon jó volt, új karaktereket is megismertünk, volt izgalom, volt érzelem, meg minden.
És mint ahogy láthattátok, az első részben a rész végén a jelenetek alatt ment az opening, bár fordításunk sem állt akkor rendelkezésre, és nem is nagyon lehetett érteni. De mostmár tényleg benne volt az opening és az ending, amely mindkettő nagyon jó! Mind a zene, mind a videó remek. Természetesen karaoke és fordítás is található hozzájuk, és ezek is okai a késésnek, de ha kiadjuk mégiscsak rendesen adjuk ki!
Hello!! Kiniro Mosaic 2. rész
Megjelent a Hello! Kiniro Mosaic (2. évad) 2. része videó, illetve letöltési formában. Jó szórakozást hozzá! :3
Kekkai Sensen - START!

És, elindult a Kekkai Sensen című anime, aminek magyar feliratát és a már magyar felirattal ellátott videóját letölthetitek a letöltések menüponton, illetve online nézhetitek indavideo-n.
Egy kis fröccs róla:
Nah, nem volt egy könnyű menet a Kekkai Sensen, még akkor sem, amikor már volt normális felirat. Az anime japán megjelenését követően napokig csak valami kínaiból tükörfordított borzalom volt, amiből nemhogy fordítani, hanem nézni is rossz volt. De végre lett rendes bár, kissé bonyolult, mind szövegileg, mind formázásilag, de az utóbbi részemről orvosolható! :)
Indavideo link: http://indavideo.hu/video/Kekkai_Sensen_-_1resz