Üdvözlet
Trickster - START
Már egy ideje elérhető, csak sajna most lett csak időm kiírni, a Trickster: Edogawa Ranpo "Shounen Tanteidan" yori című anime első epizódja mind az indavideónkon, mind a weboldalunkon letöltés formájában. Jó szórakozást hozzá!
Big Order - START
Elindult a Big Order nevű anime az Otaku Forum-mal közösen, melyet a letöltések menüpontban már megtalálhattok, indavideo publikálás később lesz!
Boku no Hero Academia - START
Elindult a Boku no Hero Academia anime az Anime Sekai Team-el közösen, végre nálunk is! Elnézést a kis késésért, de a megfelelő angol feliratra bizony olykor várni kell. A videó(külön felirat nem!)* már tölthető is innen a weboldalunkról és online megtekinthető indavideon!

*A megszokottól eltérően, ezúttal nem tölthető le külön a feliratfájl, csakis videó. Ennek oka, hogy a felirat elkészítéséhez nem sima VSFilter-rel lejátszható effekteket használtunk, ezért csakis modolt azaz módosított verzióval lehetne lejátszható. Ezzel a nagyérdemű, azaz ti, nem rendelkeztek, így számotokra a felirat bizonyos elemei nem volnának lejátszhatóak.
Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis 8. rész
Sziasztok!
Elkészültünk a Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis 8. részének feliratával, mely elérhető a letöltések alatt, illetve megtekinthető videóként indavideo csatornánkon!
Jó szórakozást hozzá! Stand up, Vanguard!
Onsen Yousei Hakone-chan 5.-6.-7.-8. rész
TOOTOOT! Feliratcsomag küldeménye érkezett!!
Sziasztok!
Lassan, de elkészültünk az Onsen Yousei Hakone-chan 5., 6., 7., illetve 8. részének feliratával. Az angol forrásunk kicsit megcsúszott, ezért késtünk vele, de most már itt van, így nem is húzom tovább az időt! A letöltésekben megtaláljátok, néhány percen belül pedig megtekinthető indavideo csatornánkon! Jó szórakozást hozzá!...ja~
Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis 7. rész
Sziasztok!
Elérhető a Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis c. anime 7. részének felirata, mely megtalálható a letöltések menüben, és megtekinthető indavideo csatornánkon.
Jó szórakozást hozzá! Stand up, Vanguard!
Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis 6. rész
Sziasztok!
Elkészültünk a Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis c. anime 6. részének feliratával, mely immár letöltésre készen áll, illetve hamarosan megtekinthető az epizód indavideo csatornánkon.
Jó szórakozást hozzá! Stand up, Vanguard!
Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis 5. rész
Sziasztok!
Elkészültünk a Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis 5. részének feliratával, mely elérhető letöltésre, illetve hamarosan elérhető megtekintésre indavideo csatornánkon.
Jó szórakozást hozzá! Stand up, Vanguard!
Onsen Yousei Hakone-chan 4. rész
Sziasztok!
Elkészültünk az Onsen Yousei Hakone-chan 4. részének feliratával, mely megtalálható a letöltések menüpont alatt, illetve megtekinthető indavideo csatornánkon!
Jó szórakozást hozzá!
Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis 4. rész
Sziasztok!
Elkészültünk a Cardfight!! Vanguard G GIRS Crisis 4. részének feliratával, mely letöltésre készen áll, illetve hamarosan megtekinthető indavideo oldalunkon.
Jó szórakozást hozzá! Stand up, Vanguard!
Onsen Yousei Hakone-chan 3. rész
Sziasztok!
Elkészültünk az Onsen Yousei Hakone-chan 3. részének feliratával is, mely így letölthető a letöltések menüben, illetve indavideo csatornánkon megtekinthető.
Jó szórakozást hozzá! :3