Üdvözlet
Charlotte 8. & 9. rész
Sziasztok!
Nos, egy újabb késés után, technikai problémák, illetve az iskolakezdés miatt - amiért elnézéseteket kérjük - elkészültünk a Charlotte 8., illetve 9. részének feliratával, így azt a letöltések menüpontban megtaláljátok, illetve felkerül indavideo csatornánkra is videó változatban.
Jó szórakozást kívánok hozzá! :3
Akagami no Shirayukihime 8.
Újfent itt vagyunk, és Shirayuki nem is maradhatna ki egy héten sem.

A letöltés már kész, az Indavideós változat pedig már csak idő kérdése.

Jó szórakozást hozzá!
Prison School 5.rész
Sziasztok!

Kis késéssel, de készen van a Prison School 5. része. Mint eddig most is a letöltések közt találhatjátok. Jó szórakozást hozzá!
Charlotte 6. & 7. rész
Sziasztok!
Elérhető a Charlotte 7. részének felirata a fordításunkban a letöltések menüpont alatt, illetve saját hiba miatt, mivel elmaradt a 6. résznek bejelentése, így most azt is megtenném. Jelzem, a 6. rész már múlt héten feltöltésre került, így elérhető a felirat letöltésre, illetve megtekintésre az indavideo csatornánkon. Jó szórakozást! :3
Akagami no Shirayukihime 7.
Bizony, megérkeztünk hozzátok a legfrissebb résszel, egyelőre csak felirattal, de később természetesen lesz letölthető Softsub és Indavideo változat is.

Mint mindig, most is jó szórakozást hozzá!
Prison School 4.rész
Sziasztok!

Készen van a Prison School 4. része. Mint eddig most is a letöltések közt találhatjátok. Jó szórakozást hozzá!
Overlord - START (1-6)


Kikerült az oldalunkra az Overlord című anime első hat része!
Mindent megtaláltok a letöltésekben, jó szórakozást hozzá!

Hogy?
Nem értitek miért most így egybe jött ennyi, anélkül, hogy szezon elején szóltunk volna?
Hát elmagyarázom!
Ennek az az oka, hogy egyik csapattagunk, név szerint Arma, közreműködő az OtakuForum csapatnál, és az Overlord animét úgy volt, az ő nevük alatt készíti majd. De sajnos, az OtakuForum-on belül nem jutott formázó az animére, így nem hiszem, hogy magyaráznom kéne, hogy nézett ki a végeredmény. Ennek egyik oka, hogy az OtakuForum elsődleges publikálási formája az .srt felirat, aminél nincs formázás. Ezen felül, nekem is nagyon megtetszett az anime, azért gondoltam, akkor vegyük közösbe. Arma fordít, ne ecseteljük akkor honnan, én(Zahuczky) formázok és készítem a karaokékat, Spoiler-chan és SentryD pedig az OtakuForum-tól lektorál.
Hamarosan indavideón is fent lesznek ezek, és 2 Chibi-s Special is várható!
Akagami no Shirayukihime 6.
Ahogy az lenni szokott, újfent megérkeztünk az aktuális résszel. Letöltésre már készen is áll, Indavideóra pedig hamarosan felkerül.

Jó szórakozást hozzá!
Prison School 3.rész
Sziasztok!
Elkészült a Prison School 3. része. Mint eddig most is a letöltések közt találhatjátok. Jó szórakozást hozzá!
Akagami no Shirayukihime 5.
Amellett az apróság mellett, hogy megérkeztünk letöltésre készen az 5. rész feliratával, örömmel jelenthetem, hogy hamarosan ez is, és a 4.rész is felkerül majd Indavideora.

Úgyhogy jó szórakozást!
Charlotte 5. rész
Sziasztok!
Elérhető a Charlotte 5. részének felirata a letöltéseknél, illetve a soft-sub videó is, továbbá pedig az eddig elmaradt (3., 4.) részek is fel fognak kerülni az este folyamán, amiért utólag is elnézéseteket kérjük. Jó szórakozást hozzá! :3