Üdvözlet
Oreca Battle 5-8.rész
Oreca Battle anime 5-8.részének feliratai a letöltésekben. Szerk. by Zahuczky: Az 5/6/7 rész már egy ideje letölthető, csak ide nem voltak kiírva a főodalra mint hírek. De mától a 8. is. Jelenleg kétséges, hogy mikor kerülnek fel indavideo-ra.
All hands on Nisekoi!
Igen, megérkezett! A Nisekoi 2 eddig hiányzó részei egytől-egyig megérkeztek mind az oldalra letöltésként, mind pedig az Indavideora megtekintésre!

Mindenkinek jó szórakozást hozzá!
Hello!! Kiniro Mosaic 10. rész
Yahoo!
Íme itt a Hello!! Kiniro Mosaic 10. része, mely hamarosan elérhető indavideo csatornánkon, illetve a felirat letöltésre már készen áll! Jó szórakozást hozzá! :3 desu~
Hello!! Kiniro Mosaic 9. rész
Sziasztok! Elhoztuk nektek a Hello!! Kiniro Mosaic 9. részét, mely felirat formában a szokásos helyen letölthető, illetve hamarosan indavideo csatornánkon is elérhető lesz megtekintésre! Jó szórakozást hozzá! :3 desu~
Hello!! Kiniro Mosaic 8. rész
Halihó!
Na, most kicsit felpörögtünk, így időben el tudtam hozni nektek a Hello!! Kiniro Mosaic 8. részét, amelyet a letöltések menüben már megtalálsz feliratként, hamarosan pedig videó formában az indavideo csatornánkon!
Jó szórakozást hozzá! :3 desu~
Mikagura Gakuen Kumikyoku - 2.rész

Megjelent a Mikagura Gakuen Kumikyoku második része is!
Gondolom nektek is feltűnt, hogy ez a project is viszonylag lassan halad. Ennek több oka is van. Egyik ezek közül, hogy az angol fordítás, amiből dolgozunk, egy eléggé igényes darab, így eléggé lassan jelennek meg a részek, viszont remek minőségben. A fordító az Anime Sekai Team-ben is több projectet visz, ezért ő sem tud egyből nekiesni. És persze én is elég sokat ülök rajta, mivel minden részben több úgy dal is van, mint opening, ending, vagy OST, és ezekhez mindig új karaokékat kell készíteni, és ezeknek a fordítását is én csinálom. De mindegy, itt a második, nemsokára jön a harmadik! Minden a letöltésekben, mint mindig. Jó szórakozást!
Kekkai Sensen 5. & 6.rész

Dupla csomag Kekkai Sensen!
Sajnáljuk a késést, de eléggé elfoglalt voltam mostanság, viszont cserébe sokkal komolyabb odafigyelést kapott ez a két felirat, hogy ha már ennyi időbe telik, akkor a lehető legjobb legyen! Emellett új opening karaokét is kapott az anime.
Nem is cséplem a szót, mindent megtaláltok a letöltésekben. Jó szórakozást.
Hello!! Kiniro Mosaic 6. & 7. rész
Kicsit -nagyon- megkésve, megjelent a 6. rész tőlünk, de kárpótlásul (valamelyest) a rákövetkező, 7. résszel együtt. Jó szórakozást hozzá! :3
Nisekoi májusi februárral
Nos, megint itt vagyunk, ezúttal a 6. résszel, és kivételesen a Nisekoi egy kicsit megkésett Valentin nappal jön hozzánk.

Talán mondanom sem kell, de azért jó ha tudjátok, a letöltéseknél most is megtaláljátok.
Nisekoi duplacsoki
Két hírrel is szolgálhatunk mára:

Az egyik, felkerült a 4. rész javított változata, most már ending karaokéval, és több helyen javított felirattal.

A második pedig, hogy felkerült az ötödik rész is.

Mint eddig mindig, a letöltésekben megtaláljátok őket.

Jó szórakozást hozzá!
Hello!! Kiniro Mosaic 5. rész
Elérhető a Hello!! Kiniro Mosaic 5. része hamarosan indavideo csatornánkon, illetve a felirat-csomag letölthető. Jó szórakozást hozzá! :3