Üdvözlet
Akagami no Shirayukihime 4.
Nos, ez is megvan, még ha kis késéssel is, és mindenkinek csak jó szórakozást tudok kívánni hozzá.

Egyelőre azonban csak a felirat érhető el hozzá letöltéseink között, az hogy Indavideo, és/vagy softsubos változat mikor lesz, az még nem ismert sajnos, de aki akarja, töltse le hozzá a Heroine csapat videóját!
Charlotte 4. rész
Sziasztok!
Elérhető a Charlotte 4. részének felirata a letöltések menüben, és hamarosan indavideo csatornánkon is elérhető lesz. Jó szórakozást hozzá!
Prison School 2.rész & 1.rész v2
Sziasztok!
Elkészült a Prison School 2. része illetve felkerült az 1. rész javított változata is. Mindkettőt megtalálhatjátok a letöltésekben. Jó szórakozást hozzá!
Charlotte 3. rész
Sziasztok!
Elkészültünk a Charlotte 3. részével, a feliratot a letöltések menüben megtaláljátok, illetve indevideora is hamarosan felkerül majd a videó változat.
Akagami no Shirayukihime - Avagy Hófehérke Japánban
Igen, a nyári szezon egyik csodás animéje, egy igazi mese nálunk is jelen lesz majd.

A felirat már most elérhető. Nem is olyan soká lesz softsubos videó, és az Inda csatornánkra is fel fog kerülni.

Szóval jó szórakozást hozzá!
Prison School - START!

Megérkezett a Prison School, azaz a Kangoku Gakuen első része is, bár nem épp a várt módon. Volt némi kavarás az Anime Sekai Team-nél, de végül összejött.
Mint mindig, most is minden a letöltésekben.
Jó szórakozást!
Charlotte 2. rész
Halihó!
Elkészültünk a Charlotte c. anime 2. részével, mely felirata letölthető, a video pedig hamarosan elérhető az indavideo csatornánkon. Jó szórakozást hozzá! :3
Akagami no Shirayukihime - START

Megjelent az Akagami no Shirayukihime című anime első része is tőlünk, amely elérhető az indavideo csatornánkon, illetve feliratként és videóként letölthető a letöltések menüpont alatt.
Jó szórakozást hozzá!
Charlotte 1. rész --- START!
Sziasztok!
Íme a nyári szezonban induló animének, a Charlotte-nak az első része, mely elérhető mind videó formátumban az indavideo csatornánkon, illetve a felirat fájl a letöltéseknél.
Szerintem nagyon jó animének nézünk elébe, ettől nem kell félni :D
Jó szórakozást hozzá! :3
Hello!! Kiniro Mosaic 12. rész VÉGE
Sziasztok!
Hát, mint mindennek, ennek is eljött a vége. Ha engem kérdeztek, erre a tavaszi-nyárba átnyúló szezonra ez az anime nagyon beillett. Itt volt a tanév vége, így nagyon jó, könnyed animét nézhettünk végig. Poénos volt, sokat lehetett rajta nevetni, egyszerűen csak leült az anime elé a néző, és szinte bele tudott olvadni a történet atmoszférájába...bár lehet, hogy csak én voltam ennyire lefáradt szellemi szinten :D. Minden esetre, köszönjük, hogy velünk tartottatok, a teljes felirat csomag elérhető a letöltéseknél, videó formában pedig hamarosan megtekinthető indavideo csatornánkon! Találkozunk a következő szezonban!
See you! --- desu!~ :3
Hello!! Kiniro Mosaic 11. rész
Yahoo!
Elérhető a Hello!! Kiniro Mosaic 11. részének felirata letöltés formában, illetve maga a video az indavideo csatornánkon hamarosan. Jó szórakozást hozzá! :3 desu~